005.jpg

З 01.03.2022 надання матеріального забезпечення та медико-соціальних послуг на Сумщині будуть здійснювати 5 відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області замість 10 нині діючих. Таке рішення прийняло правління Фонду з метою приведення структури управління у відповідність до територіальної реформи.

У зв’язку із вказаними змінами, повідомляємо, що страхувальники, застраховані особи, потерпілі на виробництві внаслідок травмувань Сумського, Білопільського, Краснопільського, Лебединського колишніх районів та м. Лебедин з 01.03.2022 будуть обслуговуватися у Сумському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області, яке знаходиться за адресою: м. Суми, вул. Даргомижського, 6. Контактні телефони: (0542) 659-801. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Просимо враховувати цю інформацію при наданні з 01.03.2022 заяв-розрахунків на фінансування матеріального забезпечення, звітів про стан розрахунків за коштами Фонду, запитів, звернень, тощо.