003.jpg

Процедуру оздоровлення дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за принципом «гроші ходять за дитиною» продовжено до 31 грудня 2024 року.

Якщо дитина (у тому числі зареєстрована як ВПО і входить до складу сім’ї, що отримує допомогу на проживання) виховується в малозабезпеченій сім’ї та належить до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї, має право скористатися програмою оздоровлення та відпочинку за державні кошти.

Перевірити право на отримання цих коштів можна на сайті Державного реєстру майнових об’єктів за посиланням https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/index.html в розділі «е-Оздоровлення».

Сума коштів, яка виділяється на оздоровлення, складає 15980 гривень та зараховується батькам на картку ПриватБанку зі спеціальним режимом використання.

Батьки можуть використати кошти протягом трьох місяців. Для цього самостійно обирають місце відпочинку орієнтуючись на бажаний період відпочинку, місце розташування табору, відгуки про заклад тощо та особисто звертаються до керівника закладу. По прибутті до обраного закладу розрахунок за путівку здійснюється отриманою у ПриватБанк карткою.

Якщо зарахування коштів на банківський рахунок відбудеться у жовтні-листопаді, вони мають бути використані не пізніше 25 грудня 2024 року.
Послуги з оздоровлення дитини надаються на 21 календарний день, а послуги з відпочинку – на 14 календарних днів.

Проїзд дітей до місць відпочинку здійснюється за кошти батьків, або осіб, що їх замінюють.

Для отримання роз’яснень можна звернутись за телефонами: 787-112, (050) 407 81 27.