Надрукувати
Перегляди: 245

Починаючи з травня місяця, за ініціативи міської влади, зокрема міського голови Олександра Лисенка та його заступника Віри Мотречко, у більш населених районах міста Суми та на старостинських округах здійснюється прийом громадян «мобільними соціальними центрами».

Мешканці громади мають змогу отримати не тільки фахову консультацію із питань соціального захисту, а і подати необхідні документи для оформлення державної допомоги, компенсації, пільг, субсидії, у тому числі тих, що надаються за кошти громади як додаткові соціальні гарантії.

Найбільша кількість відвідувачів «мобільних соціальних центрів» припадає на старостинські округи. У Великій Чернеччині, Стецьківці, Пушкарівці та Піщаному прийнято 94 особи.

У липні фахівці провели 7 прийомів, під час яких прийнято 49 мешканців громади.

Найбільше громадяни звертаються за консультаціями з питань оформлення соціальних допомог, переоформлення житлової субсидії, отримання одноразової матеріальної допомоги на лікування та з питання забезпечення санаторно-курортним лікуванням пільгової категорії.

Повідомляємо, що наступний виїзний прийом громадян заплановано провести 8 серпня з 14 до 18 години у приміщенні бібліотеки-філії № 1 по вулиці Леонтовича, 1.