0010.jpg

Відповідно до ПКМУ від 19.03.2022 № 333 з 1 по 5 липня департамент проводить прийом заяв на отримання компенсаційних виплат за червень від осіб, які безкоштовно прихистили у своїх житлових приміщеннях внутрішньо переміщених осіб.

Прийом буде проводитися за наступним графіком:

1 липня (субота) – з 8-00 до 16-00, без перерви на обід, у Громадській приймальні (вул. Харківська, 35, каб. 135).

2 липня (неділя) - заяву можна буде подати в електронній формі на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

3-5 липня – з 8-00 до 17-15, без перерви на обід, у Громадській приймальні (вул. Харківська, 35, каб. 135).

Заяви приймаються на підставі документів, які посвідчують особу, та реєстраційного номера облікової картки платника податків. У разі первинного звернення – необхідно надати реквізити банківського рахунку для зарахування компенсації.

Громадяни самостійно вибирають форму подання заяви: вона може бути надана у паперовому вигляді безпосередньо до департаменту або ж надіслана (у вигляді сканкопії з підписом) на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Звертаємо увагу!

Компенсується проживання лише переміщених осіб з територій, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, житло яких зруйноване або непридатне для проживання.

Компенсація надається за умови відсутності заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги.