006.jpg

Радою учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО при міському голові розглянуто всі заяви від учасників АТО, які були подані для участі у програмі щодо надання одноразової цільової матеріальної допомоги для придбання житла відповідно до Порядку, що затверджений рішенням Сумської міської ради від 21.12.2017 року №2902-МР «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 07 липня 2016 року № 954–МР «Про затвердження Порядку забезпечення житлом учасників антитерористичної операції на 2016-2021 роки».

Згідно Порядку сформовано рейтинговий список учасників, відповідно до набраних балів (вкладений файл).
Звертаємо увагу, що учасники програми, які надали не повний комплект документів для участі в програмі, зазначені в графах НАЯВНІСТЬ ПОДАННЯ та ПРИМІТКИ рейтингового списку (подання керівника (згідно п. 2.2.5 Порядку) для діючих військовослужбовців, працівників ЗСУ, МВС, НГУ, СБУ, Служби зовн. розв. Укр., ДПСУ, ДСНСУ, Упр.держ.охорони, Держ. служби спец.зв’язку України; довідки, справки, тощо ), повинні принести ці документи до 8 ЧЕРВНЯ 2018 р. (включно) в каб. №70 за адресою пл.. Незалежності, 2.
У випадку, якщо у вказаний термін відсутні документи не будуть надані, учасники програми будуть виключені з списку і не матимуть можливості приймати участь у програмі.
У випадку виявлення помилок у списку, заявники повинні звернутись до каб. №70 для усунення неточностей.
По закінченню терміну (після 8 червня 2018 р.) буде проведено засідання Ради учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО при міському голові, на якому згідно п.2.7 Порядку рішенням ради буде визначено перелік осіб, яким рекомендовано надання матеріальної допомоги та передано відповідну інформацію на розгляд постійній комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, науки, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради для подальших дій, направлених на реалізацію програми відповідно до затвердженого порядку.

Рейтинговий список учасників програми щодо надання матеріальної допомоги учасникам АТО для придбання житла, відповідно рішення СМР від 21.12.2017 року №2902-МР «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 07 липня 2016 року № 954–МР «Про затвердження Порядку забезпечення житлом учасників антитерористичної операції на 2016-2021 роки»