0012.jpg

Повідомляємо, що 15 жовтня 2016 року закінчується термін подання заяв на забезпечення путівками на санаторно-курортне лікування в 2017 році особами постраждалими внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На сьогоднішній день право на забезпечення безоплатними путівками мають:

  • особи, віднесені до категорії 1;
  • діти – інваліди, захворювання, яких пов'язане з наслідками аварії на ЧАЕС

 

Тому, для вирішення питання оздоровлення в 2017 році, вищезазначеним категоріям необхідно подати до 15.10.2016 до департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради (вул. Харківська, 35, каб. 124, тел. 60-45-52) заяву та необхідний пакет документів:

  • довідку за формою 070/о (з зазначенням діагнозу, сезону та профілю санаторно-курортного лікування);
  • копію посвідчення постраждалої особи;
  • копію паспорта;
  • у разі подання заяви за місцем проживання, відмінним від місця реєстрації, особою додатково подається довідка з місцевого органу про те, що постраждала особа не перебуває на обліку для забезпечення в наступному році санаторно-курортною путівкою.

Довідково:
З травня поточного року розпочато видачу путівок до санаторно-курортних закладів «Токарі» Сумської обл., «Карпати» Закарпатської обл., «Скадовськ» Херсонської обл. та «Борисфен» Миколаївської обл. відповідно до раніше поданих до департаменту заяв та медичних довідок 070/о за місцем реєстрації особи.
На сьогоднішній день вже оздоровились в санаторно-курортних закладах 71 особа з числа осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 категорії.