001.jpg

Світова фінансова криза негативно впливає на економіку нашої країни і обласний центр Сумщини є не виключенням. Але, навіть за таких умов, сумські міндоходівці спрямовують свою роботу на безумовне виконання завдань з наповнення бюджетів усіх рівнів.

Працівники Державної податкової інспекції у м. Сумах намагаються забезпечити стабільність наповнення казни держави у економічно непростий час і використовують все своє вміння та знання для того, щоб кошти в повному обсязі надходили до скарбниці.

За підсумками роботи п’яти місяців фахівцями ДПІ у м. Сумах до Зведеного бюджету України поступило 557,8 мільйонів гривень. До Державного бюджету направлено 252,8 мільйони гривень, а до місцевого – 305 мільйонів гривень.

Значно полегшують роботу міндоходівців, а тому сприяють наповненню бюджету, суб’єкти підприємницької діяльності, які подають податкову звітність в електронному вигляді. За допомогою таких прогресивних платників податків органи Міндоходів розплутують хитрі схеми ухилення від оподаткування та мінімізації податків, викривають «податкові ями», словом активно протидіють тіньовій економіці.