0012.jpg

1. Організатор громадського обговорення: управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати): вулиця Академічна, яка включена в межі міста Суми відповідно до рішення Сумської міської ради від 27.07.2017 № 2479-МР.

3. Пропозиції та обґрунтування щодо зміни назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Академічна (колишня територія Червоненської (Старосільської) сільської ради Сумського району Сумської області, громадська організація «Житловий масив «Університетський») у зв’язку з тим, що на території міста Суми вулиця з ідентичною назвою вже існує.

Пропозиція щодо зміни назви вулиці Академічна на вулицю Райдужна надійшла від громадської організації «Житловий масив «Університетський».

У разі надходження інших пропозицій (зауважень) щодо зміни назви вулиці Академічна на назву, яка буде відображати імена (псевдоніми) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій останні будуть враховані під час проведення громадського обговорення.

4. Суб’єкт, який вніс пропозицію щодо розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Академічна (колишня територія Червоненської (Старосільської) сільської ради, громадська організація «Житловий масив «Університетський»): громадська організація «Житловий масив «Університетський».

5. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення: 31 січня 2018 року о 16-30 год. засідання круглого столу за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, каб. № 59.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на поштову адресу: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А та на адреси електронної пошти: smr.gov.ua, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  до 26 січня 2018 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:
м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (т. 700-102), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор Кривцов Андрій Володимирович.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 14 лютого 2018 року, на офіційному сайті Сумської міської ради.

Зазначене інформаційне повідомлення щодо проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Академічна (колишня територія Червоненської (Старосільської) сільської ради, громадська організація «Житловий масив «Університетський») підлягає оприлюдненню на офіційному веб – сайті Сумської міської ради.