0012.jpg

Організатор громадського обговорення

Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради (далі – Департамент).

Громадське обговорення проводилось з питання присвоєння назви (найменування) вулиці Романтична («вул. Проектна № 2») у місті Суми Сумського району Сумської області.

Пропозиція щодо присвоєння назви (найменування) вулиці Романтична в місті Суми Сумського району Сумської області надійшла від власника земельної ділянки, розташованої на вулиці, яка пропонується до найменування.

Відповідно до розпорядження Сумського міського голови від 07.07.2023 № 228-Р «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння назви (найменування) вулиці Романтична («вул. Проектна № 2») у місті Суми Сумського району Сумської області», Департаментом було підготовлене та подане на оприлюднення, а Управлінням суспільних комунікацій Сумської міської ради 12.07.2023 оприлюднене на офіційному сайті Сумської міської ради інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння назви (найменування) вулиці Романтична («вул. Проектна № 2») у місті Суми Сумського району Сумської області (далі – Інформаційне повідомлення).

Пропозиції (зауваження) Департаментом приймались з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення і до 12.09.2023.

Інших пропозицій (зауважень), окрім наданих власником земельної ділянки, розташованої на вулиці запропонованої до найменування, до Департаменту не надходило.

Пропозиції (зауваження), що надійшли під час громадського обговорення питання присвоєння назви (найменування) вулиці Романтична («вул. Проектна № 2») у місті Суми Сумського району Сумської області