002.jpg

Організатор громадського обговорення

Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради.

Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати)

Вулиця Ганнівська у місті Суми Сумського району Сумської області.

Пропозиції щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності

Пропонується змінити назву вулиці Ганнівська у місті Суми Сумського району Сумської області на вулицю Артура Ворони, який героїчно загинув 15 квітня 2022 року в боях під містом Маріуполь, в ході масштабного вторгнення росії на територію України, є «Почесним громадянином міста Суми» (рішення Сумської міської ради від 31.05.2023 № 3727-МР), нагороджений відзнакою Президента України «За участь в АТО» від 16.02.2016 № 53, нагрудним знаком «За доблесну службу» (наказ командувача Національної гвардії України від 06.11.2019 № 594), орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) (Указ Президента України від 17.05.2022 № 343).

Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності

Сумський міський голова відповідно до звернення Громадської організації «Родин загиблих захисників України «Серце назовні» від 27.06.2023 № 3256/03.02-07.

Строк проведення заходів з громадського обговорення

Громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення і до 02.10.2023.

Адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень)

Пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 02.10.2023.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням:

  • прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає;
  • юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження;
  • анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення

Місто Суми, вул. Садова, 33, Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради (700 404, 700 413), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення

Заступник директора департаменту - начальник управління архітектури та містобудування – головний архітектор департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради Кривцов Андрій Володимирович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення

До 16.10.2023 на офіційному сайті Сумської міської ради (розділ городянину/громадські обговорення).