Надрукувати
Перегляди: 589

Організатор громадського обговорення 

Управління освіти і науки Сумської міської ради (далі – Управління).

На виконання розпорядження міського голови від 08.06.2023 року № 191-Р «Про проведення консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Сумської міської ради «Про реорганізацію шляхом злиття Комунальної установи Сумська гімназія № 1 м. Суми Сумської області та Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради у Комунальний заклад Сумський ліцей № 33 Сумської міської ради», відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами), 08 червня 2023 року на Інформаційному порталі Сумської міської ради та офіційному вебсайті управління освіти і науки Сумської міської ради були розміщені інформаційні повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом зустрічей (нарад) з громадськістю, надання пропозицій та зауважень у письмовій, усній формі з питань (у тому числі в електронному вигляді) щодо проєкту рішення Сумської міської ради, а саме:

З метою врахування громадської думки під час ухвалення рішення для Сумської міської територіальної громади у період з 08.06.2023 року по 23.06.2023 року були проведені консультації з громадськістю для обговорення проєкту рішення Сумської міської ради.

До управління освіти і науки Сумської міської ради надійшло 2 пропозиції (зауваження) від батьків учнів та педагогічного колективу Комунальної установи Сумська гімназія №1 м. Суми Сумської області.

Учасниками громадського обговорення надано наступні пропозиції (зауваження):

Пропозиції (зауваження) щодо публічного громадського обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію шляхом злиття Комунальної установи Сумська гімназія № 1 м. Суми Сумської області та Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради у Комунальний заклад Сумський ліцей № 33 Сумської міської ради».