007.jpg

Організатор громадського обговорення 

Управління освіти і науки Сумської міської ради (далі – Управління).

На виконання розпорядження міського голови від 08.06.2023 року № 191-Р «Про проведення консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Сумської міської ради «Про реорганізацію шляхом злиття Комунальної установи Сумська гімназія № 1 м. Суми Сумської області та Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради у Комунальний заклад Сумський ліцей № 33 Сумської міської ради», відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами), 08 червня 2023 року на Інформаційному порталі Сумської міської ради та офіційному вебсайті управління освіти і науки Сумської міської ради були розміщені інформаційні повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом зустрічей (нарад) з громадськістю, надання пропозицій та зауважень у письмовій, усній формі з питань (у тому числі в електронному вигляді) щодо проєкту рішення Сумської міської ради, а саме:

  • «Про реорганізацію шляхом злиття Комунальної установи Сумська гімназія № 1 м. Суми Сумської області та Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради у Комунальний заклад Сумський ліцей № 33 Сумської міської ради».

З метою врахування громадської думки під час ухвалення рішення для Сумської міської територіальної громади у період з 08.06.2023 року по 23.06.2023 року були проведені консультації з громадськістю для обговорення проєкту рішення Сумської міської ради.

До управління освіти і науки Сумської міської ради надійшло 2 пропозиції (зауваження) від батьків учнів та педагогічного колективу Комунальної установи Сумська гімназія №1 м. Суми Сумської області.

Учасниками громадського обговорення надано наступні пропозиції (зауваження):

  • незгода з реорганізацією шляхом злиття Комунальної установи Сумська гімназія № 1 м. Суми Сумської області з Сумським закладом загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради;
  • проєкт рішення Сумської міської ради «Про реорганізацію шляхом злиття Комунальної установи Сумська гімназія № 1 м. Суми Сумської області та Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради у Комунальний заклад Сумський ліцей № 33 Сумської міської ради» зняти з оприлюднення на сайті Сумської міської ради та не виносити на розгляд сесії Сумської міської ради.

Пропозиції (зауваження) щодо публічного громадського обговорення проєкту рішення «Про реорганізацію шляхом злиття Комунальної установи Сумська гімназія № 1 м. Суми Сумської області та Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 12 Сумської міської ради у Комунальний заклад Сумський ліцей № 33 Сумської міської ради».