004.jpg

Організатор громадського обговорення - Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради (далі – Департамент).

Громадське обговорення проводилось з питання зміни назви (перейменування) вулиці Миколи Василенка на вулицю Веселу в місті Суми Сумського району Сумської області.

Пропозиція щодо зміни назви (перейменування) вулиці Миколи Василенка на вулицю Веселу в місті Суми Сумського району Сумської області надійшла від мешканців вулиці (колективне звернення від 29.03.2023 № Ко-427/03.02.01-01) з метою урегулювання питання дублювання назв однорідних топонімів, що знаходяться у різних частина міста Суми (вулиця Миколи Василенка – район «Ганнівки», провулок Миколи Василенка – район «Баранівки»).

Відповідно до розпорядження Сумського міського голови від 12.04.2023 № 111-Р «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миколи Василенка на вулицю Веселу в місті Суми Сумського району Сумської області», Департаментом було підготовлене та подане на оприлюднення, а Департаментом комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради 13.04.2023 оприлюднене на офіційному сайті Сумської міської ради інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миколи Василенка на вулицю Веселу в місті Суми Сумського району Сумської області (далі – Інформаційне повідомлення).

Пропозиції (зауваження) Департаментом приймались з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення і до 19.06.2023.

Пропозицію мешканців вулиці (37 осіб) підтримала голова «Органу самоорганізації населення Квартальний комітет «Ганнівський».

Інші пропозиції (зауваження) до Департаменту не надходили.

Пропозиції (зауваження), що надійшли під час громадського обговорення питання зміни назви (перейменування) вулиці Миколи Василенка на вулицю Веселу в місті Суми Сумського району Сумської області.