004.jpg

В. о. міського голови Артем КОБЗАР під час апаратної наради наголосив на оперативному та регулярному вивезенню зібраних під час місячника з благоустрою сміття та рослинних відходів.

«Їжджу по місту і вже зараз бачу купи сміття, зібраного сумчанами під час прибирання територій після зими. Особливо це актуально для приватного сектору, де накопичилось багато рослинних відходів. Необхідно все це оперативно вивозити», – сказав Артем Кобзар, звертаючись до в. о. директора департаменту інфраструктури міста Євгена БРОВЕНКА.

Останній доповів, що наразі вивозиться сміття з визначених раніше місць, зокрема на Хіммістечку, просп. Михайла Лушпи та просп. Шевченка. Потому – з інших територій. Насамкінець здійснять контрольний об’їзд міста.

«По завершенню місячника з благоустрою необхідно, щоб не залишилося куп із зібраним сміттям. Наприклад, 17 травня завершуємо прибирання, а до 25 – все має бути вивезено», – наголосив Артем Кобзар.

Вивіз сміття у приватному секторі відбуватиметься згідно з графіком. Дізнатись про нього можна у голів квартальних комітетів.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет