Print
Hits: 393

У Сумах представники влади разом з громадськістю вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР, начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО, керівництво області, депутати міської ради, військовослужбовці, громадськість поклали квіти до пам'ятного знаку загиблим захисникам України, могили Героя України, сумчанина Олексія Братушки, чиє життя обірвала 20 лютого на Майдані Незалежності куля снайпера, та до пам'ятника Героям Небесної Сотні.

В. о. міського голови Артем Кобзар зазначив: «Хлопці, які вийшли на Майдан в лютому 2014-го – Герої. Вони – перші, хто ціною власного життя відстояв європейський вибір України. На жаль, ті події стали початком війни, яку нам оголосив ворог. Але правда за нами. Вистоїмо і переможемо!».

Начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко наголосив, що криваві події десятирічної давнини вже тоді сигналізували про те, що країна-агресор не хоче допускати європейського розвитку України.

«Герої Небесної Сотні залишили слід у нашій історії, ставши символами справжньої мужності та незламності. Ми пам'ятаємо, шануємо і вдячні за самопожертву. Вічна їм пам'ять та слава!» – сказав Олексій Дрозденко.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет