Print
Hits: 444

За підтримки Ради волонтерів Сумської територіальної громади та благодійників Садівська громада отримала 1370 продуктових наборів для переселенців.

Із запитом про допомогу у забезпечені такими наборами до ради волонтерів звернулась голова Садівської громади.

Як зазначив голова Ради волонтерів Сумської територіальної громади, що діє при МВА, Артем КУЗНЕЦОВ спільно з волонтерами американської некомерційної організації «Global Empowerment Mission» (GEM) було вирішено підтримати такий запит.

«Вже вкотре ця благодійна організація приходить на допомогу тим, хто цього потребує. Тож, сьогодні ми привезли понад 1300 продуктових наборів до Садівської громади. Видаватимуть їх внутрішньопереміщеним особам. У разі потреби будемо збільшувати обсяги такої допомоги», – сказав Артем Кузнецов.

Депутат міської ради Вадим АКПЄРОВ подякував благодійникам за співпрацю і готовність допомогти за першої ж потреби: «В такий складний час дуже важливо підтримувати одне одного. Тож, завдяки Раді волонтерів Сумської територіальної громади та її взаємодії з різними благодійними організаціями допомогу отримують ті, хто її найбільше потребує».

Рада волонтерів закликає всіх небайдужих долучатись до благодійної діяльності для ще більшої допомоги тим, хто її потребує.