007.jpg

12 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері у обласному центрі відбулися заходи, під час яких привітали прийомні сім’ї, опікунів разом з вихованцями та ті родини, які перебувають на обліку у Сумському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.


До святкування долучилася заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ. Спочатку посадовиця завітала до СумДУ, де зібралися 16 прийомних сімей, родини 2 дитячих будинків сімейного типу та 12 сімей-опікунів.
Альона Дмітрєвская привітала всіх присутніх зі святом Дня сім’ї та подякувала за те, що ці чоловіки й жінки свято бережуть найцінніше, що є у людини – родину: «Від імені сумського міського голови хочу висловити повагу всім вам, хто не схиляє голову перед негараздами, а дивиться лише вперед, виховуючи не лише своїх власних дітей, але й тих, які стали вже вам рідними. Дай Бог вам наснаги та здоров’я на довгі роки, адже, коли щасливі батьки, тоді щасливі діти».
Заступник міського голови разом із депутатом Сумської міської ради Ольгою ВОЛОШИНОЮ вручили символічні подарунки запрошеним родинам, після чого на малечу, яка теж була присутня на заході, чекав тематичний квест. Діти залюбки взяли у ньому участь.
Урочистості продовжилися у Сумському Палаці для дітей та юнацтва. Його відвідали близько 20 родин, які перебувають на обліку у Сумському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Для них також були підготовлені подарунки.
За участі вихованців Сумського ПДЮ відбувся святковий концерт, який із задоволенням переглянули дорослі та малеча.