004.jpg

У Сумах з нагоди 5-ої річниці з дня створення Національної поліції України вітали співробітників Управління патрульної поліції в Сумській області.

Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА до представників правоохоронних органів звернувся заступник очільника Сум Максим ГАЛИЦЬКИЙ.

«П'ять років тому перші патрульні поліцейські склали присягу на вірність Україні. За цей час завдяки своїй гідності та принциповості поліціянти отримали свою головну нагороду – високий рівень довіри українського суспільства, – наголосив посадовець. – Поступово і впевнено поліцейські втілюють основний принцип діяльності правоохоронних органів – служити та захищати. Приємно відзначити, що Управління патрульної поліції в Сумській області вже котрий рік поспіль посідає почесні місця у загальноукраїнському рейтингу, – повсякденною працею поліціянти демонструють високий професіоналізм, мужність, залишаючись неупередженими та об'єктивними».

Він зауважив, що міська рада робитиме все можливе для забезпечення відповідного рівня життя та умов праці працівників місцевої поліції.

Звернувся до представників особового складу Управління патрульної поліції в Сумській області і начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав КОНОНЕНКО: «На ваших плечах лежить величезна відповідальність – захист прав та свобод громадян, боротьба зі злочинністю. Шановні поліцейські, ви вдень та вночі охороняєте спокій мешканців міста. Дякую за вашу нелегку, часто ризиковану та важливу роботу».

З нагоди професійного свята та 5-ої річниці з дня створення Національної поліції України, за високий професіоналізм, відданість справі, присязі та службовому обов'язку кращих представників управління патрульної поліції в місті Суми було відзначено грамотами міського голови.

Також, за плідну співпрацю з органами місцевої влади, особистий вклад у забезпечення стабільності та дотримання правопорядку в Сумах, подякою міського голови з врученням нагрудної відзнаки нагородили начальника управління патрульної поліції в місті Суми Олексія КАЛЮЖНОГО.