0010.jpg

ОСББ «Героїв Крут 80Б» першим на Сумщині подало заявку на участь у програмі часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках «Енергодім» ДУ «Фонд енергоефективності».

ОСББ, яке створили трохи більше року тому, запланувало здійснити комплексну термомодернізацію будинку в рамках «Пакету Б»: встановити ІТП, замінити та утеплити труби теплопостачання в будинку, здійснити утеплення стін, горища та перекриття підвалу.

За умовами програми, ОСББ отримає 70% компенсації вартості робіт з термомодернізації БКБ. Очікувана економія від впровадження цих заходів, за розрахунками енергоаудитора, – 40%

«Маю надію, що скоро ми отримаємо ще заявки від ОСББ Сумщини до Фонду енергоефективності, що дасть можливість покращити умови проживання в будинках власникам, значно зменшити витрати на експлуатацію своїх будинків, опалення, збільшити термін життя будинку та, що теж важливо, збільшити ринкову вартість своїх квартир у таких будинках!» – сказав регіональний представник Фонду енергоефективності в Сумській області Андрій БОРОВИЙ.