006.jpg

У Сумах відзначають День Збройних Сил України.

Спершу містяни вшанували пам’ять загиблих артилеристів. Потому рушили на Алею Героїв, де відправили панахиду за загиблими воїнами та поклали квіти до їхніх могил.

Продовжували вшановувати захисників України в обласній філармонії. Звертаючись, до присутніх, заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, подякувала сумським воїнам за те, що роблять усе можливе для забезпечення надійної оборони України, її недоторканості та територіальної цілісності.

«Страшно сказати, але у ХХІ столітті, за час бойових дій на сході України, ми втратили 50 земляків. Всі вони назавжди залишаться в нашій пам’яті, будуть гордістю й прикладом для майбутніх поколінь, – наголосила Альона Дмітрєвская. – Низький уклін всім, хто нині береже недоторканність та територіальну цілісність, боронить свободу, волю, єдність і незалежність української держави. Від щирого серця бажаю всім міцного здоров'я, наснаги, впевненості у завтрашньому дні, і мирного неба над головою!».

Принагідно посадовиця подякувала й волонтерам, котрі активно допомагають воїнам на сході України та всім,хто цього потребує, і вчора відзначали своє професійне свято. З нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера містян відзначили грамотами та нагородами.