0012.jpg

Під час II другого пленарного засідання XV сесії міської ради депутати передали підземний перехід на перехресті вул. Харківської – Героїв Сумщини в користування та на баланс дочірньому підприємству «Паркінг» комунального оптово-роздрібного підприємства «Дрібнооптовий».

Це питання викликало резонанс серед депутатів. Адже позиція одних полягала в тому, що, оскільки, ремонт даного об’єкта виконали коштом міського бюджету, обслуговувати його має комунальне підприємство.

Інші ж, зокрема представник депутатської фракції «Опозиційний Блок» Ігор ПЕРЕПЕКА, наполягали на тому, що доцільніше б було оголосити конкурс серед приватних підприємців.

Проте міський голова Олександр ЛИСЕНКО нагадав, що ще рік тому цей підземний перехід не викликав зацікавленості у жодного із суб’єктів господарювання. Тому нині, коли міська рада за кошти платників податків навела там лад, цей об’єкт буде обслуговувати комунальне підприємство.

Таким чином там буде підтримуватися порядок і здійснюватиметься впорядкована торгівля.

Директор ДП «Паркінг» Олег СЛАВГОРОДСЬКИЙ наголосив на тому, що підприємство готове до співпраці із підприємцями і обговорення пропозицій щодо подальшого функціонування об’єкта.