002.jpg

Відділ «Служба 15-80» повідомляє жителям міста про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення водо- та теплопостачання.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Кооперативна, 6 (заміна стояка холодної води), вул. Г. Кондратьєва, 122 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирі), вул. Заливна, 15, пл. Покровська, 25 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Ковпака, 55, пр-т Курський, 43, 45, вул. Р. Атаманюка, 33 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Металургів, 15, вул. Праці, 32 (заміна труб холодної та гарячої води в квартирах), вул. Інтернаціоналістів, 22, вул. Глінки, 11, вул. Прокоф’єва, 29 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Івана Сірка, 19, вул. Миру, 5 (заміна кранів холодної та гарячої води в квартирах), пр-т Шевченка, 1 (заміна стояків холодної води в квартирі), вул. Горького, 45 (заміна радіатора опалення в квартирі), вул. Котляревського, 2/2, вул. Нахімова, 19 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах), вул. Шевченка, 2 (заміна труб холодної води в квартирі).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.