006.jpg

У середу, 16 жовтня, виконавчий комітет оголосив конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Сумської міської ОТГ.

Об’єктом конкурсу є надання права підприємству (організації) здійснювати функції робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Сумської міської об’єднаної територіальної громади.

У відборі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також Умовам конкурсу.

Видачу заяв та прийом документів для участі в конкурсі здійснює відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг (майдан Незалежності, 2, 7 поверх, кабінет № 137, тел. 700-667, 700-668, e-mail - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Кінцевий строк подачі документів - 1 листопада.

Засідання конкурсного комітету заплановане на 21 листопада.

Детальніше