007.jpg

Депутат Сумської міської ради Ігор КАЛЬЧЕНКО наголосив на тому, що підтримка Збройних Сил України – пріоритет його роботи в умовах воєнного часу.

На цьому народний обранець наголосив під час інтерв’ю виданню «Голос України».

Ігор Кальченко зауважив, що від початку повномасштабного вторгнення разом із колегами-депутатами, представниками бізнесу всіляко підтримував українських воїнів.

«Ми допомагали фінансово, придбавали технічні засоби та потужні засоби зв’язку, аби наші військовослужбовці мали все необхідне у боротьбі з ворогом. Докладаю максимум зусиль, аби кожен, хто звертається до мене, як до депутата, за допомогою, отримав її повною мірою. Для цього ведеться активна робота з волонтерами, місцевими підприємцями, які також активно організовують благодійні аукціони та відкривають збори на підтримку наших захисників», – повідомив депутат міської ради.

Також Ігор Кальченко зосередив увагу на тому, що необхідно посилити роботу у напрямку будівництва фортифікаційних споруд та укриттів. Адже мова йде про захист цивільного населення. Нині ж продовжується облаштування укриттів в закладах загальної середньої та дошкільної освіти, а також там, де є для цього можливості.

Важливим аспектом у протистоянні ворогу народний обранець назвав і підсилення інформаційного фронту. Бо ж від поінформованості людей залежить формування громадської думки. Тому наразі триває розвиток українських мовників, особливо на прикордонні.