003.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Ситуація на прикордонні:

  • протягом дня 8 січня ворог здійснив 18 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 61 вибух з мінометів, артилерії та використання FPV дронів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Миропільська, Краснопільська, Білопільська, Великописарівська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська громади. Вночі 9 січня – п’ять обстрілів. Зафіксовано 24 вибухи. Обстрілів зазнали Хотінська, Шалигинська, Зноб-Новгородська, Есманьська громади.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 52 одиниці комунального: 38 тролейбусів і 14 автобусів (у зв'язку з погодними умовами слідуватимуть з відхиленням від розкладів; до усунення обриву контактної лінії на вул. Якова Щоголева, тролейбуси № 7, № 13, № 18 розвертатимуться через Пансіонат для ветеранів.) і 184 одиниці приватного громадського транспорту.

Погода:

  • хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця.  Вітер північно-західний 7 – 12 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть 9°C – 11°C морозу.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.