006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

До очільника міста надійшло дев’ять звернень.

У двох із них ішлось про проведення ремонтних робіт у багатоквартирних будинках. Зокрема, сумчанка, яка мешкає за адресою: пр-т Лушпи, 14 просила відремонтувати покрівлю. Заявниця, котра проживає за адресою: вул. Марка Вовчка, 15 звернулась із проханням провести капітальний ремонт будинку. На що у першому випадку доручення опрацювати питання щодо включення даного будинку у титульний список отримав в.о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО. Також посадовець спільно із заступником міського голови Олександром ЖУРБОЮ мають ознайомитись із другим зверненням та включити будинок у титульний список на проведення ремонтних робіт у 2020 році.

За заявою сумчан стосовно дотримання температурного графіку та режиму теплопостачання у будинку на вул. Героїв Крут, 82 та щодо надання інформації про витрачені кошти на ремонт сходів у будинку на вул. Шишкарівська, 16 розпорядження надати відповідь отримали також в.о. директора департаменту інфраструктури міста та профільний заступник керівника обласного центру.

Внести об’єкт у титульний список на ремонт у поточному році доручили й директору КП «Шляхрембуд» Олександру ВЕГЕРІ. Він має включити дорожнє покриття на вул. Сербській у перелік на проведення ремонтних робіт.

Щодо питань проведення демонтажу довгобуду басейну на території КУ ССШ № 29, відновлення роботи ліфтів у будинку за адресою: вул. Інтернаціоналістів, 59а та надання матеріальної допомоги двом заявникам на лікування захворювання роз’яснення надано під час прийому.