0010.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

До очільника міста надійшло одинадцять звернень.

У двох ішлось про ремонт внутрішньо будинкових мереж. Зокрема перший заявник просив переобладнати систему опалення в квартирах будинку, другий – виділити кошти на ремонт інженерних мереж. В обох випадках доручення отримав заступник міського голови Олександр ЖУРБА: визначити дії до мешканців, які здійснили переобладнання системи опалення; включити в титульний список на 2020 р. ремонт мереж до 150 тис. грн.

В. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктору ПАВЛЕНКО очільник Сум доручив визначитись з можливостями проведення ремонту за адресою: вул. Я. Мудрого, 75 Б; провести обстеження щодо ремонтних робіт будинку на вул. Гамалія, 17/1 та надати пропозиції щодо їх виконання у 2020 р. згідно можливостей фінансування. Від останнього заявника також надійшло звернення щодо розташування паркану між будинками на вул. Гамалія, 17 та 17/1 – розпорядження опрацювати це звернення отримали директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО та начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ.

Також Юрій Клименко має опрацювати питання виділення приміщення ГО «Під матусиним крилом» для проведення заходів з реабілітації дітей-інвалідів.

За заявою сумчанина провести капітальний ремонт дороги за адресою: вул. Харківська, 39, міський голова доручив начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ включити  цей об'єкт в титульний список по ремонту прибудинкової території.

До начальника управління архітектури та містобудування Андрія КРИВЦОВА міський голова скерував звернення заявниці стосовно правомірності виділення земельної ділянки учаснику АТО між вул. Тиха та вул. В. Стуса для індивідуального житлового будівництва. Посадовець має опрацювати питання, підготувати обґрунтування щодо виділення земельної ділянки та надати пояснення особисто Олександру Лисенку.

Звернення заявника щодо незгоди з отриманою відповіддю стосовно отримання житла особами офіцерського складу, звільнених в запас спрямували начальниці управління «Центр надання адміністративних послуг в м. Суми» Аллі СТРИЖОВІЙ.

Сумчанці, яку не задовольняють санітарно-технічні умови підвального приміщення на вул. Набережна р. Стрілки, 6 керівник обласного центру рекомендував звернутись до поліції.

Щодо питання урегулювання поштових адрес на вул. Заливній 13 13(А), заявнику було надано роз’яснення під час особистого прийому. Безпосередньо на прийомі було проінформовано і заявницю стосовно облаштування земельної ділянки для розміщення торгівельних рядів на вул. Набережна р. Стрілки (ринок «Майбутнє»).