003.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО та заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ провели чергові особисті прийоми громадян.

До Володимира Войтенка надійшло чотири звернення.

За підсумками розгляду одного з них, посадовець доручив начальнику управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ опрацювати питання демонтажу перешкод у користуванні домоволодінням за адресою: вул. Новолепехівська, 62, а також підготувати відповідний проєкт рішення виконавчого комітету.

За заявою сумчанки стосовно ремонту відмостки житлового будинку на пр-ті Курський, 47 та розміщення контейнерного майданчика, Володимир Войтенко по першому питанню доручив директору КП «Сумижилкомсервіс» Богдану ЗДЄЛЬНІКУ з’ясувати ситуацію, по другому – в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктору ПАВЛЕНКУ опрацювати питання.

Ще три питання – щодо звільнення земельної ділянки від незаконно встановленого паркану, розташованого у пров. 1-й Продольний, 9; законності перепланування та проведення робіт із демонтажу перегородок по вул. Охтирська, 10 та незгоди з переведення житлового приміщення в нежитлове – роз’яснили та вирішили безпосередньо на особистому прийомі.IMG 4048

Альона Дмітрєвская на черговому прийомі отримала три звернення.

Так одна сумчанка прохала надати матеріальну допомогу на лікування доньки, ще двоє громадян звернулись, щоб отримати консультації стосовно функціонування патронатної сім’ї та реєстрації місця проживання онуки, яка перебуває у заявниці під опікою.

З усіх питань містяни отримали необхідні роз’яснення під час особистого прийому.