003.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з  48 питання. На розгляд засідання сесії Сумської міської ради було ініційовано 37 проєктів рішень. 

Свою увагу депутати приділили розгляду питання «Про законність розміщення добудови біля будинку № 113 по вулиці Петропавлівській». Заслухавши інформацію в.о. начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради ВАЛЕРІЯ СКОРОМНОГО, який повідомив, що Павленко А.О. не мав права проводити будівельні роботи, стосовно даного об’єкту складено постанову про адміністративне правопорушення та припис про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил. Прийняли наступні рішення:

- Запросити на наступне засідання постійної комісії першого заступника міського голови Войтенка В.В;

- Рекомендувати управлінню державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради (Довбня А.М.) звітувати на засіданні постійної комісії один раз на місяць про вжиті заходи стосовно даного питання.

Також депутати зупинились на розгляді питання «Про стан благоустрою та законність вуличної торгівлі в місті Суми». ВІТАЛІЙ БУРБИКА наголосив, що ситуація в місті зі стихійною торгівлею процвітає, тому є необхідність заслухати заступника міського голови Галицького М.О. на найближчому засіданні сесії Сумської міської ради щодо благоустрою та шляхи подолання стихійної торгівлі в місті.

Загалом постійною комісією було розглянуто 48 питання порядку денного та надані відповідні рекомендації.