005.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 20 травня 2020 року був затверджений із трьох питань, які стосувалися  зняття з розгляду порядку денного чергової LXXIV сесії Сумської міської ради (ІІ пленарного засідання) питань № 54, № 174, № 193, надрукованих у книгах 1 та 2  матеріалів LXXIV сесії Сумської міської ради.

Після обговорення вищевказаних питань, постійною комісією було одноголосно підтримано зняття з розгляду порядку денного чергової LXXIV сесії Сумської міської ради наступних проектів рішень з метою їх доопрацювання:

  • № 54 "Про надання в оренду земельної ділянки Влєзьку Віталію Володимировичу за адресою: м. Суми, проїзд Гайовий, б/н», надрукованого на стор. 249-250 Книги 1 матеріалів LXXIV сесії Сумської міської ради;
  • № 174 «Про відмову в наданні у власність земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. 1-ша Оболонська, 18а Чередніченку Олександру Борисовичу, яка знаходиться у нього в користуванні», надрукованого на стор. 717-718 Книги 2 матеріалів LXXIV сесії Сумської міської ради;
  • № 193 «Про внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території по проспекту Козацькому – вулиці Герасима Кондратьєва у м. Суми», надрукованого на стор. 815-816 Книги 2 матеріалів LXXIV сесії Сумської міської ради.

Крім цього, постійною комісією було ініційовано змінити редакцію проекту рішення № 174, а саме, замість редакції: "Про відмову в наданні у власність земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. 1-ша Оболонська, 18а Чередніченку Олександру Борисовичу, яка знаходиться у нього в користуванні», підготувати проект рішення в редакції: "Про надання у власність земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. 1-ша Оболонська, 18а Чередніченку Олександру Борисовичу, яка знаходиться у нього в користуванні».