0012.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з 14 питань. Жваве обговорення питання у депутатів викликало "Про виконання протокольного доручення постійної комісії відділом транспорту зв’язку та телекомунікаційних послуг Сумської міської ради щодо забезпечення комунальним транспортом район Василівка". Заслухавши інформацію начальника вищеказаного відділу СЕРГІЯ ЯКОВЕНКА, ухвалили: Рекомендувати відділу транспорту зв’язку та телекомунікаційних послуг Сумської міської ради опрацювати питання з КП "Електроавтотранс" СМР разом з приватними перевізниками, знайти можливість та забезпечити громадським транспортом район Василівка, до проведення наступного конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. 

Також депутати приділили увагу розгляду питання, які стосувались фінансової підтримки КП "Міськводоканал" СМР. Заслухавши інформацію керівника підприємства АНАТОЛІЯ САГАЧА прийняли відповідні рішення.

Розглянули питання контроль яких покладено на постійну комісію, а саме: "«Про стан виконання Програми підвищення енергоефективності в бюджетній сфері міста Суми на 2017 – 2019 року, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 21 грудня 2016 року № 1548 – МР (зі змінами), за підсумками 2017 – 2019 років, у тому числі за 2019 рік ", інформація була прийнята до відома та направлена на розгляд сесії Сумської міської ради. 

Без уваги депутатів не залишилось і питання стосовно не виконання умов договору оренди цілісного майнового комплексу ТОВ "Сумитеплоенерго", а саме: пункту 5.19. З приводу даного питання доповів директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради ЮРІЙ КЛИМЕНКО разом з директором департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради ОЛЕКСАНДРОМ ЖУРБОЮ. Заслухавши інформацію депутати вирішили запросити на наступне засідання постійної комісії диретора ТОВ "Сумитеплоенерго" ДМИТРА ВАСЮНІНА. 

Звернення від громадян, які надійшли на розгляд постійної комісії були направлені до департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради для опрацювання та надання відповіді заявникам.