004.jpg

Було розглянуто 30 питань. Постійна комісія затвердила План роботи комісії на І півріччя 2020 року та звіт про роботу постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради VII скликання за 2019 рік.

Одним із важливих питань було розглянуто про внесення змін до рішень Сумської міської ради від 29 грудня 2011 року № 1105-МР «Про затвердження Порядку використання коштів міського бюджету на виконання виборчих програм і доручень виборців» (зі змінами) та від 18 грудня 2019 року № 6119-МР «Про умови та порядок надання мешканцям Сумської міської об’єднаної територіальної громади окремих видів матеріальної допомоги», а саме: установити на 2020 рік обсяг коштів, що виділяються з бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади кожному депутату Сумської міської ради на виконання виборчих програм і доручень виборців, у сумі 1000,0 тис. гривень, у тому числі на надання матеріальної допомоги мешканцям Сумської міської об’єднаної територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах - не більше 100,0 тис. гривень, з них кожному окремому заявнику не більше ніж 15,0 тис. гривень.».
На засіданні розглянули та прийняли до відома інформацію про хід виконання рішень Сумської міської ради, які стоять на контролі постійної комісії. Також члени постійної комісії розглянули звернення мешканців міста та виконання протокольних доручень комісії.