005.jpg

Порядок денний засідання було затверджено із 63 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили учасникам АТО, поновленню договорів оренди земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, одноголосно підтримано питання відмови Пелешуку Ігору Леонідовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Карбишева, 66, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з тим, що зазначена земельна ділянка перебуває у користуванні на умовах оренди у іншої особи. Також було відмовлено Святишенко Юлії Сергіївні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, поблизу бунку по вул. Герасима Кондратьєва, 165/71, орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів у зв'язку з невідповідністю місця розташування  об'єкта вимогам Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким зазначена земельна ділянка знаходиться в рекреаційній зоні озеленених територій загального користування Р-3, де розміщення гаражів не передбачено. Депутати одноголосно підтримали питання надання в оренду земельної ділянки Гавриленку Олексію Миколайовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (під виробничими приміщеннями) за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 111.

Постійною комісією одноголосно підтримано питання надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Куксі Антоніні Андріївні за адресою: м. Суми, вул. Горького, 14 (під розміщеним офісом). Також надано в оренду земельну ділянку товариству з обмеженою відповідальністю "Ітилиця" за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 2 (під розміщеним магазином). Одноголосно підтримано питання надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Алієву Гусейнага Агахан огли за адресою: м. Суми, вул. Охтирська, 1-1, під розміщеною нежитловою будівлею (аптекою), площею 0,0210 га, строком на 7 років.

Депутатами одноголосно підтримано питання погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Кремень Ользі Іванівні за адресою: м. Суми, вул. Прокоф'єва, 38/4, на підставі якої передбачається поділ земельної ділянки площею 0,0710 га (під розміщеним гаражем), що знаходиться в користуванні на підставі договору оренди земельної ділянки.

Постійною комісією погоджене питання надання у власність громадянам земельних ділянок, які знаходяться у них в користуванні. Депутатами також погоджене питання припинення обласному комунальному закладу охорони здоров'я "Сумська обласна дитяча клінічна стоматологічна поліклініка"  права постійного користування земельною ділянкою та надання земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 179 в постійне користування.

Всі питання порядку денного засідання 17.10.2019 року були розглянуті вчасно і в повному обсязі.