007.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з 25 питання. На розгляд засідання сесії Сумської міської ради було ініційовано 9 проектів рішень. Рішення щодо включення нежитлового приміщення до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом викупу за адресами: м. Суми,  вул. Леваневського, 26 ФОП Жаботинська Т.Ю. було підтримано членами постійної комісії. 

Заслухали звіт комплексних цільової програми «Про хід виконання рішення Сумської міської ради від 28 листопада 2018 року № 4151-МР «Про міську цільову програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формуванням, розташованим на території міста Суми, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2019 рік» за І-ше півріччя 2019 року».

Членами постійної комісії було заслухано інформацію про стан правопорядку в місті та заходи щодо забезпечення громадського порядку на території міста і боротьби зі злочинністю.

Також було підтримано питання щодо виділення коштів з міського бюджету у сумі 650 000 грн. для завершення поточного ремонту будівлі № 6/28 військової частини А 1476.

Загалом постійною комісією було розглянуто 25 питань порядку денного та надані відповідні рекомендації.