002.jpg

У проекті порядку денного цього позапланового засідання пропонувалось 9 питань. 

Основною метою даного засідання постійної комісії було заслуховування звітів таких найбільших головних розпорядників бюджетних коштів як «Управління капітального будівництва та дорожнього господарства» та «Департамент інфраструктури міста» про використання і освоєння бюджетних коштів, виділених їм на 2019 рік.
Так, за словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Шилова Віталія очолюване ним управління за 7 повних місяців 2019 року освоїло близько 50% виділених коштів. Також є об’єкти, які вийшли на 60-70 % на завершальну стадію будівництва, наразі зусилля управління зосереджені на таких трьох великих об’єктах як фасад «Романтики», неврологічне відділення СМКЛ № 4 та «міський Пологовий будинок». Гарантував 100% освоєння виділених управлінню коштів, попросив не знімати з його управління кошти в подальшому. Зазначив, що до кінця цього року можливе будівництва фундаменту ДНЗ на 240 місць на 12-у мікрорайоні. Наголосив, що на стадіоні «Авангард» його управління займалось виключно будівництвом поля, тому він не може доповідати про цей об’єкт в цілому, але зауважив, що наразі НАБУ вилучило в нього всі документи по ньому.
За інформацією начальника управління благоустрою департаменту інфраструктури міста Коренева Івана, станом на 01.08.2019 року профінансовано 38,1% робіт: підписано договорів і виконано: внутрішньо будинкові мережі – 1,635 тис. грн., фасади – 2, 912 тис. грн., покрівлі – 3,475 тис. грн. Заключено договорів по ліфтам та системам ОДС – 8,162 тис. грн., по пішохідним доріжкам та тротуарам – 34 млн. грн. (виконано на 8,157 тис. грн.).

Також були розглянули декілька термінових питань і питання бюджетних відносин, які виносяться на розгляд позачергової сесії міської ради 30 серпня 2019 року (зміни до міського бюджету на 2019 рік, відповідні зміни до Програми соціально-економічного розвитку міста, витрачання коштів резервного фонду міського бюджету за липень 2019 року).

У підсумку засідання було ухвалено провести позапланові засідання постійної «планово-бюджетної» комісії у вересні та жовтні 2019 року, на яких заслухати інформацію з питання об’єктів капітального будівництва, які не передані на баланс, а також інформацію про динаміку освоєння бюджетних коштів вказаними головними розпорядниками.

Переглянути відео даного засідання.