004.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 25 липня 2019 року затверджений із 61 питання. Особливу увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили оренді земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам. За участі голови Ради  учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції при міському голові Тимофієва А.П. розглянули питання надання земельних ділянок учасникам АТО.

Так, одноголосно підтримано питання надання дозволу учаснику АТО Ісмаілову В.Ш. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. М.Кощія (земельна ділянка № 77) орієнтовною площею 0,1000 для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. Погоджене питання надання у власність учасникам АТО земельних ділянок за адресою: м. Суми, в районі вул. М.Кощія та вул. М.Данька (Сухоносу С.І., Ярошу Д.А., Саєнку О.О., Кириленку І.М., Мироненку В.М.). Депутати відмовили у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність учаснику АТО Семишкуру О.М. за адресою: м. Суми, вул. Матюшенка, площею 0,0030 га для будівництва індивідуальних гаражів у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки Плану зонування території м. Суми, оскільки дана земельна ділянка потрапляє в зону транспортної інфраструктури ТР-2 (зона магістральних вулиць, майданів (у червоних лініях), де згідно з генеральним планом передбачається перспективне розширення магістральної вулиці Романа Атаманюка, тому розміщення індивідуальних гаражів у даному місці неможливе. Також було відмовлено у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою учаснику АТО Тараненку В.В. по вул. Замостянській (біля ресторану "Алаверди", площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки Плану зонування території м. Суми, оскільки дана земельна ділянка потрапляє в рекреаційну зону озеленених територій загального користування Р-3, де розміщення садибної житлової забудови не передбачено та не відповідає планувальній структурі території. 

Постійною комісією погоджене питання надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Реал Естейт Суми" (під магазином), за адресою: м. Суми, вулиця Лесі Українки, 6, строком на 5 років. Надано в оренду земельну ділянку фізичній особі-підприємцю Швагер П.О. (під виробничою базою), за адресою: м. Суми, вулиця Березовий гай, 11, строком на 5 років. Також надано в оренду земельну ділянку товариству з обмеженою відповідальністю "СУМСЬКА КЕРАМІКА" (під розміщення міні-готелю), за адресою м. Суми, вул. Карбишева, 43 строком на 5 років. Депутатами поновлено договір оренди земельної ділянки, укладений з приватним акціонерним товариством "Київстар" (під розміщеним офісом), за адресою: м. Суми, вулиця Лебединська, 6.

Постійною комісією погоджене питання надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Альтернатива 2016" ( під розміщеною станцією для технічного обслуговування автомобілів), за адресою: м. Суми, вулиця Ковпака, 4.

Депутатами одноголосно підтримано питання надання у власність земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні.

Всі питання порядку денного засідання постійної комісії 25 липня 2019 року депутатами були розглянуті вчасно і в повному обсязі.