003.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 11 липня 2019 року було затверджено із 36 питань. Основну увагу депутати приділили розгляду питань надання в оренду земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам. 

Так, постійною комісією відмовлено у наданні в оренду земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю "Озерне 6" за адресою: м. Суми, вулиця Героїв Крут, 60 для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Надано фізичній особі-підприємцю Дегтярьову Сергію Миколайовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, вулиця Юрія Вєтрова, 24, площею 0,0941 га, функціональне призначення земельної ділянки: під адміністративним приміщенням. Надано згоду товариству з обмеженою відповідальністю "Суми-Стройінвест" на передачу в суборенду частин земельних ділянок за адресою: м. Суми, вул. Тополянська, 18. Депутатами погоджене питання припинення та переходу права користування земельною ділянкою за адресою: м. Суми, вулиця Янки Купала, 17/1 та по проспекту Курському, 6 а, також надано згоду щодо внесення змін до договору оренди земельної ділянки, укладеного з ТОВ "ВКП "Нотехс" 13 березня 2017 року (договір про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 11 січня 2019 року, номер запису про інше речове право: 29198841 від 22.03.2017, 29192250 від 15.03.2017 року), а саме: земельну ділянку № 2 виключили, відповідно змінили пункти договору, що її стосуються. 

Постійною комісією погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю "Хімік", за адресою: м. Суми, вулиця Миру, 30. 

Депутатами одноголосно підтримане питання про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Сумиагропродукт" за адресою: м. Суми, вулиця Івана Піддубного, 8 на підставі якої передбачається поділ земельної ділянки площею 0,3940 га, категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що знаходиться у користуванні на підставі договору оренди земельної ділянки, укладеного 01 червня 2018 року на дві земельні ділянки площами: 0,2709 га та 0,1231 га. Депутатами погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЛЬФА-ГРУПА" за адресою: м. Суми, вулиця Данила Галицького, 68 а. Крім цього, депутати відмовили у продажу земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Куксі Антоніні Андріївні за адресою: м. Суми, вулиця Горького,14.

Всі питання порядку денного засідання постійної комісії 11 липня 2019 року депутатами розглянуті вчасно і в повному обсязі.