007.jpg

Офісом Віце-Премєр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції спільно з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції в межах проекту «Підтримка впровадження Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС» створено «Євроінтеграційний портал».

Веб-ресурс присвячений інформації про здобутки України на її шляху до вільної Європи, а також обґрунтоване спростування міфів про євроінтеграцію.

Угода про асоціацію між Україною та ЄС, що повністю набула чинності 1 вересня 2017 року після остаточної ратифікації, є найбільшим міжнародним договором, який Україна уклала за всю свою історію. Так само це найбільша угода, яку коли-небудь укладав ЄС із третіми країнами. Це документ, в якому виписаний детальний план реформ нашої держави практично в усіх сферах. Для зручності користувачів на сайті інформація структурована за найбільшими напрямами співпраці Україна-ЄС.

На сайті Ви завжди зможете знайти найновішу та вичерпну інформацію з першоджерел про зусилля, яких для євроінтеграції України докладають Президент, Прем`єр-міністр, Верховна Рада, міністерства та відомства, залучені до цієї великої роботи (переглянути Євроінтеграційний дайджест)