003.jpg

Сумських підприємців, експертів у сфері торгівлі та консалтингу, представників бізнес-асоціацій, бізнес-клубів та торгово-промислової палати, журналістів запрошують на семінар «Участь у європейських торговельних форумах і виставках: можливості для українського бізнесу».

Такий відбудеться 15 березня у відокремленому підрозділі «Центру розвитку місцевого самоврядування» у Сумській області, що на майдані Незалежності, 3/1 (початок о 15:00).

Участь у семінарі безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/biz-seminar2019 

Семінар проводиться Представництвом Європейського Союзу в Україні у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Enterprise Europe Network Ukraine. Він є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Основні теми заходу:

  • Як підприємцю обрати захід для результативного промотування свого бізнесу;
  • Чек-ліст експонента;
  • Як підвищити ефективність участі у міжнародних виставках;
  • Робота «на стенді» та за його межами;
  • Просування товарів і послуг в Європейській Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network);
  • EEN календар як ефективний метод пошуку спеціалізованих бізнес-заходів та контактів з потенційними покупцями, партнерами та інвесторами;
  • Практичні поради участі в торговельних виставках та інші.

Головні експерти семінару:

Олексій ГРУШЕЦЬКИЙ, експерт з виставкової діяльності, фахівець відділу сприяння бізнес можливостей Офісу з просування експорту України;

Єгор СЛОБОДЯНИК, експерт Enterprise Europe Network-Ukraine;

Сергій КОЗІН, віце-президент представництва Міжнародної торгової палати в Україні (ICC Ukraine) з питань публічно-приватного партнерства та взаємодії з органами влади та інші.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до Олесі САВЕНКО, тел. +38(093)701-36-23, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або до Станіслава КОРОЛЬКОВА, тел +38(099)455-23-75, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Детальніше https://www.facebook.com/events/329600487900136/