001.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення виконавцю послуг ПП «Запорожець О В» тарифу на перевезення одного пасажира на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у режимі маршрутного таксі №3 «Аеропорт – Черепіна» та №19 «Роменська – Ковпака»

Представлений регуляторний акт передбачає зміну діючих тарифів на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у режимі маршрутного таксі №3 «Аеропорт – Черепіна» та №19 «Роменська – Ковпака» у сторону збільшення з урахуванням рівня інфляції, зростання цін на паливо, мастильні матеріали та запасні частини, підвищення мінімальної заробітної плати та інші ресурси.

Зауваження та пропозиції приймаються розробниками проекту регуляторного акту – ПП «Запорожець О В», відділом логістики та зв’язку Сумської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення.

ПП «Запорожець О.В.»

  • на поштову адресу: 40000, м. Суми, вул. Гагаріна, буд. 2, офіс 23
  • на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., тел. 662-662

Відділу логістики та зв’язку Сумської міської ради

  • на поштову адресу: 40004, м. Суми, вул. Горького, 21
  • на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., тел. 700-667

Проект рішення

Аналіз регуляторного впливу