001.jpg

Центр Інформаційної Підтримки Бізнесу м. Суми у партнерстві з представниками Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» #ПУЕТ за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи ЄС #EU4Business запрошує взяти участь у практичному семінарі «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів», який відбудеться 17 червня 2020 року в онлайн-форматі на платформі Zoom.

Захід спрямований на операторів ринку харчових продуктів (агропродовольчі ринки, заклади громадського харчування, торговельні підприємства, виробників) з метою ознайомлення учасників з практичними аспектами впровадження системи НАССР.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://form.jotformeu.com/200543477935359

Довідково:

Згідно із Законом України №771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів зобов’язані впровадити систему НАССР.

На семінарі учасники отримають: роз'яснення положень харчового законодавства, практичну допомогу в розробленні документації для впровадження системи НАССР, дізнаються про перевірки "по-новому" та ін.

Учасникам семінару буде надіслано сертифікат.

Серед спікерів:

  • Юрій Оглашений, старший експерт з НАССР та простежуваності проекту “Improvement of Food Safey Control System in Ukraine”;
  • Наталія Катеренчук, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області;
  • Аліна Ткаченко, керівник науково-тренінгової лабораторії «Школа НАССР», консультант із впровадження системи НАССР;
  • Вікторія Облак, засновник власного бренду «ФАБРИКА РЕШЕНИЙ», консультант із впровадження системи НАССР та систем ISO 22000, ISO 9001.

Для зареєстрованих учасників передбачені інформаційні матеріали та електронний робочий зошит з розробки документації для впровадження системи НАССР.

З організаційних питань надсилайте запити на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або телефонуйте: (050) 247 0204, (050) 808 5383.

Більше деталей у описі заходу у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/298237317865630/

Програма семінару