006.jpg

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує сумчан долучитися до онлайн-вебінарів «Мікробізнес в Україні: європейський досвід».

Такі будуть корисними для підприємців, експертів у сфері торгівлі та консалтингу, представників бізнес-асоціацій, бізнес-клубів та торгово-промислової палати, журналістів.

Мов йтиме про можливості та перспективи розвитку мікробізнесу, юридичну підтримку і супровід такого бізнесу та програми допомоги від Європейського Союзу для мікропідприємництва.

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/2766743996708242/

Участь у вебінарах безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/EU_workshop2020

Вебінари відбудуться:

7 травня (четвер), 16:00 – 17:00

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: https://youtu.be/LAS-7WAMR2Q

Теми вебінару:

  • Що таке «Оцінка управління інноваційними процесами» та як скористатися цим сучасним інструментом від Європейської академії з управління інноваціями - IMP³rove Academy (Наталія СКІЧКО, експерт консорціуму Enterprise Europe Network-Ukraine, консультант IMP³rove Academy)
  • Інформаційні пункти підприємця: консультації для мікробізнесу та майбутніх підприємців (Ксенія САВЧЕНКО, радник із питань інфраструктури малого та середнього бізнесу та бізнес-послуг Офісу розвитку МСП)

8 травня (п’ятниця), 16:00 – 17:00

Стежте за онлайн-трансляцією за посиланням: https://youtu.be/Ibl4o2qriB4

Тема вебінару:

  • Онлайн інструменти для дослідження закордонних ринків (Ольга ГВОЗДЬОВА, начальниця відділу аналітики ДУ «Офіс з просування експорту України»)

Нагадаємо, вебінари проводяться Представництвом ЄС в Україні у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Європейською Мережею Підприємств (EEN) та ДУ «Офіс з просування експорту України». Вони є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями заходу, будь ласка, звертайтесь до Аліси ТЯГУН, тел +38(095)726-54-66, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. або до Станіслава КОРОЛЬКОВА, тел +38(099)455-23-75, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.