0012.jpg

З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи НАССР в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом зі спеціалістами платформи масових відкритих онлайн–курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Навчальний курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи НАССР, та доступною мовою пояснює такі непрості питання:
- що таке нове харчове законодавство України;
- що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
- хто такі оператори ринку;
- що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
- що таке НАССР та як його правильно читати.
Курс спрямований насамперед для представників бізнес середовища, але буде цікавим як фахівцям державного сектору в харчовій галузі, так і споживачам.
Навчання повністю безкоштовне, воно побудоване у вигляді відеолекцій. За результатами успішного проходження курсу учасники отримають відповідні сертифікати.
Зареєструватися на безкоштовний навчальний онлайн-курс можна за посиланням:https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about