0010.jpg

13 травня представники ГО «Бюро правничих комунікацій» спільно з управлінням патрульної поліції в Сумській області провели «Урок толерантності: інвалідність і суспільство» для працівників патрульної поліції.

Як зробити місто Суми безпечним для пішоходів? Такою була тема публічної консультації за участі представників міської влади, патрульної поліції, комунальних підприємств, громадських організацій, активних мешканців та засобів масової інформації.

Поліцейські роти тактико-оперативного реагування відвідали перше заняття з функціонального тренінгу у рамках програми «Community Policing».

Учні однієї із сумських шкіл познайомились із працівниками Патрульної поліції Сум та дізнались про особливості їхньої роботи.

6 серпня для аптечок поліцейських підрозділу тактико-оперативного реагування патрульної поліції Сумської області передали комплектуючі.

У Сумах представники патрульної поліції Сумської області, Сумського відділу поліції ГУНП в Сумській області, міської влади, голови ОСББ та представники громадських організацій зібралися на «круглий стіл» на тему «Сусідська варта» - перспективи розвитку. Голови ОСББ та їх роль у розвитку громад».

Вихідними у Сумах патрульні поліцейські провели правовий квіз «Конституція — твої права та обов’язки».

«Подивись вліво/вправо», «Зніми навушники», «Візьми дитину за руку»... 

Протягом кількох днів мешканці обласного центру спостерігали за польотами квадрокоптера над центральною частиною міста та його околицях.

Влітку одним із найпоширеніших видів злочинів є вуличні грабежі. Найчастіше жертвами пограбувань стають підлітки, жінки та особи в нетверезому стані.