005.jpg

До уваги сумчан – довідник Люблінських неурядових організацій, які готові і зацікавлені у налагодженні нових форм або поглибленні існуючої співпраці з партнерами зі Сходу.

Цей довідник адресовано організаціям та установам з країн Східного партнерства, які шукають партнерів для реалізації транскордонних проектів і хочуть спільно звертатися до європейських фондів за підтримкою.

«Сподіваюсь, що інформація, яка міститься в цьому довіднику, допоможе вам в будівництві відповідних партнерських відносин, надихне на нові ініціативи, додасть свій внесок у здійснення численних проектів, результати яких принесуть відчутну користь по обидва боки кордону» – переконаний міський голова Любліна Кшиштоф ЖУК.

Перелік містить 29 неурядових організацій, які займаються культурною, господарською, науковою, освітньою, медійною діяльністю, сприяють підтримці підприємництва, польсько-українського співробітництва, пошуку фінансових ресурсів тощо.

Нагадаємо, ініціатива Східного партнерства була представлена Польщею за підтримки Швеції у травні 2008 року на Раді ЄС. Ця ініціатива передбачала участь 6 країн Східної Європи — України, Молдови, Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджану.

Довідник є результатом дій Люблінського середовища неурядових організацій в рамках IV Конгресу Ініціатив Східної Європи, який відбувся на початку жовтня 2015 р. Суми щорічно беруть участь у Конгресі з 2012 року.

Ознайомитися з довідником громадських організацій Любліна