0012.jpg

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 14.02.2018 № 156 «Деякі питання надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів», від 12.10.2011 № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами), рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 16.08.2016 № 431 «Про порядок проведення міського конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету» (зі змінами), з метою здійснення заходів з військово - патріотичного виховання мешканців міста Суми, департаментом соціального захисту населення Сумської міської ради було оголошено про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених міськими громадськими об’єднаннями ветеранів, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету в 2019 році.

Термін реалізації програм (проектів, заходів) встановлений з 1 січня 2019 року по 31 грудня 2019 року. Усі міські громадські об’єднання ветеранів, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, мали можливість подати свою конкурсну пропозицію до 5 липня 2018 року. На конкурс було надано чотири конкурсні пропозиції.

Конкурс проводиться трьома етапами.

Перший етап конкурсу проведений 16 липня 2018 року, під час якого членами конкурсної комісії була проведена індивідуальна оцінка конкурсних пропозиції та прийняте рішення про проведення відкритого захисту конкурсних пропозицій. Захист конкурсних пропозицій, в рамках другого етапу, проводитиметься 27 липня 2018 року о 9 годині за адресою: м. Суми, вул. Харківська, буд. 35, каб. 304 і здійснюватиметься керівниками міських громадських об’єднань ветеранів, які є учасниками конкурсу, або їх уповноваженими представниками.