003.jpg

З метою задоволення у 2019 році потреб територіальної громади міста Суми у послугах із денного догляду за особами, які мають інтелектуальну недостатність, департаментом соціального захисту населення Сумської міської ради до 1 квітня 2018 року було оголошено про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), спрямованих на надання у місті Суми деяких видів соціальних послуг на базі інституту громадянського суспільства та в домашніх умовах, для виконання (реалізації) яких у 2019 році буде надаватися фінансова підтримка з міського бюджету.

Термін реалізації програм (проектів, заходів) встановлений з 1 січня 2019 року по 31 грудня 2019 року. Усі інститути громадянського суспільства, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, мали можливість подати свою конкурсну пропозицію у період з 2 квітня 2018 року по 3 травня 2018 року. На конкурс була надана одна конкурсна пропозиція.

Конкурс проводиться трьома етапами.

Перший етап конкурсу проведений 21 травня 2018 року, під час якого членами конкурсної комісії була проведена індивідуальна оцінка конкурсної пропозиції та прийняте рішення про проведення відкритого захисту конкурсної пропозиції. Захист конкурсної пропозиції, в рамках другого етапу, проводитиметься 25 травня 2018 року о 10 годині за адресою: м. Суми, вул. Глінки, буд. 11 і здійснюватиметься керівником інституту громадянського суспільства, який є учасником конкурсу, або його уповноваженим представником.