003.jpg

Програма Culture Bridges оголосила третій конкурс проектів для фахівців та організацій культурного сектору.

Третій конкурс проектів відкрився 14 травня 2018 року. Апліканти можуть подати заявку на фінансування міжнародної мобільності та проектів національного й міжнародного співробітництва. Конкурс відкритий для фахівців та організацій культурного сектору з України та з усіх країн ЄС. 

Кінцевий термін подання заявки на проекти мобільності – 5 липня 2018 року, а для проектів співпраці – 12 липня 2018 року.

Третій конкурс зазнав деяких змін. Саймон Вільямс, директор Британської Ради в Україні та директор програми Culture Bridges, пояснює:

«Ми уважно вивчили відгуки заявників перших двох конкурсів: що, з їхньої точки зору, можна удосконалити та зробити краще. У результаті в цей конкурс ми внесли деякі зміни щодо типів грантів. Так, максимальна сума для проектів національного співробітництва збільшена з 8 тисяч до 10 тисяч євро. Також ми скоротили типи грантів для проектів міжнародного співробітництва, що включають відтепер середні (до 20 тисяч євро) та великі проекти (до 50 тисяч євро). Ми сподіваємось, що це зробить різні гранти більш доступними відповідним потребам заявників».

Детальні умови участі у кожній категорії грантового конкурсу доступні на сайті програми: - Гранти міжнародної мобільностіГранти для проектів національної спіпраціГранти для проектів міжнародної співпраці. У разі виникнення запитань щодо умов участі можна звернутися за адресою: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..