Print
Hits: 186

13 лютого набрала чинність постанова КМУ № 136 від 09.02.2024, якою надано можливість отримувати компенсацію «пакунок малюка» до 31 грудня 2024 року.

Під час подання заяви отримувач надає згоду на те, що грошову компенсацію буде витрачено виключно для придбання дитячих товарів – засобів догляду за дітьми та засобів гігієни (підгузків, серветок), дитячого одягу та взуття, харчування, посуду, іграшок, текстилю, ковдр, ходунків, колясок, ванночок для купання.

Кошти компенсації зараховуються на поточний рахунок у ПриватБанку із спеціальним режимом використання. Поповнення спеціального рахунка, зняття з нього готівки та переведення коштів забороняється. У разі повернення дитячих товарів (коли таке повернення передбачено законодавством про захист прав споживачів), кошти повертаються на той же спецрахунок, з якого здійснювалася оплата товару. Повернення отримувачу коштів готівкою або на інший його рахунок забороняється.

Розмір грошової компенсації у 2024 році складає 7 689 гривень.

Нагадаємо, що фахівці Громадської приймальні департаменту (вул. Харківська, буд. 35, каб. 135), здійснюють прийом громадян за попередньою реєстрацією в електронній черзі (термінали для запису розміщені в холі).