Print
Hits: 84

З 1 по 5 березня департамент проводить прийом заяв від громадян, які безкоштовно надали для проживання своє житло внутрішньо переміщеним особам, для отримання компенсації за лютий 2024 року.

Прийом буде проводитися у Громадській приймальні департаменту (вул. Харківська, 35, каб. 135) за таким графіком:

Звертаємо увагу, що компенсація за програмою «Прихисток» надається громадянам, які являються власниками житла або їх представниками, наймачами (орендарями) житла державної або комунальної власності, спадкоємцями, які прийняли спадщину, і безоплатно розмістили у своїх житлових приміщеннях ВПО.

Компенсація не надається за розміщення родичів, споріднення яких засноване на шлюбі та кровному рідстві - чоловіка, дружини, батька, матері, дітей, онуків, зокрема повнолітніх.

Компенсується проживання лише переміщених осіб з територій, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, та житло яких зруйноване або непридатне для проживання.

Компенсація призначається за умови відсутності заборгованості зі сплати за житлово-комунальні послуги.

Прийом фахівцями Громадської приймальні департаменту здійснюється за реєстрацією в електронній черзі через термінали для запису, що розміщені в холі адміністративної будівлі.

Консультації за телефонами: 788-888 (багатоканальний), (050)4078199, (050)4078002.